Hundpensionat!

Pensionatet hålla öppet under jul/nyår, påsk samt 4v under sommaren. 


När vårt hunddagis i Täby håller stängt öppnar vi upp dörrarna för pensionatsgäster. Vi har ett litet familjärt dagis beläget precis intill Ensta station i Täby. 

Våra rum är inredda precis som ett vanligt rum med möbler, mattor och hundbäddar. Varje rum har även tv, något som faktiskt är väldigt uppskattat av hundarna - kanske främst för lite vardags ljud. Vi har även en stor rastgård i direkt anslutning till dagiset där hundarna erbjuds lek eller bara att sitta och spana ut. Flertalet promenader och umgänge med andra hundar och personal varje dag. Personal finns på plats dygnet runt såklart! 

Hos oss bor hundarna med andra hundar, försiktigt och noggrant ihopsatt av personal med utbildning och lång erfarenhet av branschen. Vi vill alltid träffa nya kunder innan vi bekräftar en vistelse, detta för allas trygghet så inte ”skrik och panik” uppstår när hunden väl lämnats in och ni åkt på er semester. 


För mer information eller intresseanmälan, maila: info@hunddrommen.se


Pris: 550kr/påbörjat dygn. *Pensionat hålls öppet 8/7 t.o.m 4/8.

En typisk dag på pensionat: 

- Vid 07 tiden startar personalens dag. Minst en personal finns på plats dygnet runt hos hundarna och sover om nätterna vägg i vägg med våra gäster. Hundarna får vid denna tid gå ut i rastgården eller på en kortare rastning. - När alla hundarna är rastade börjar vi serveringen av frukost. I priset ingår Magnussons torrfoder om man så önskar. Alternativt tar man med sig det foder som ens hund är van vid och märker upp mängd per portion. Vi är vana att hantera både torrfoder och färskfoder. 
- Hundarna bor och vistas med andra hundar, varsamt ihopsatta. Tillsammans med sina hundkompisar får hundarna flera promenader per dag samt vistelse i rastgården. I vårt närområde har vi en kort promenad för att ta oss till stora grönområden där det finns stor möjlighet för hundarna att undersöka och aktivera sig i ”skog och mark”. Vår stora rastgård erbjuder möjlighet till såväl lek med hundkompisarna som att bara spana på förbi passerande från altanen. 

- På eftermiddagen serveras hundarna sin middag och framåt kvällen blir det dagens sista rastning innan vi gör natt för hundarna. 
- Våra rum är inredda som vanliga rum och vi har även tv-apparater på varje hundrum vilket ofta har en lugnande effekt när vi släcker ner, sätter på tv-apparaterna medan personal på plats ordnar och städar i lokalen. 
- Skulle någon hund bli orolig under natten hör personalen detta direkt, då hundarna och personal sover så pass nära varandra. Personalen har då möjlighet att agera på en gång. Bedömer vi det som så pass jobbigt för hunden kan den erbjudas komma in och sova tillsammans med personalen.