IDHUND

IDhund är en hund som söker efter en individ. Individen kan vara en hund, katt, kanin eller människa. Det viktiga är att IDhunden har en såkallad smeller från den t.ex bortsprugna hunden som den kan ta upp doften ifrån. Ett exempel på en smeller kan vara ett halsband. Det är ett bra tips till djurägare att se till att ha smeller sparade från era djur om olyckan är framme. Behöver du hjälp med ett bortspruget djur eller vill du veta mer, kolla: IDhund.se


HUNDDRÖMMENS EGNA IDHUND!

Under hösten 2017 valde jag att utbilda min bearded collie hane till IDhund. Det är ett av det roligaste jag gjort! Jag hade länge varit ute efter en aktivitet att göra tillsammans med min hund som inte bara var för skojs skull utan också något som kan vara användbart. En aktivitet där man får jobba som ett team och göra skillnad. 

Martie är född 2007 och är alltså en äldre herre men frisk som en nötkärna och motivationen i jobbet är det inget fel på! Till vardags lever Martie med andra hundar, katter och kaniner samt "arbetar" på hundpensionatet. 

Vi åtar oss uppdrag i Stockholm och främst norrort då vi själva bor i Danderyd. I mån av tid åker vi gärna längre. Vill du ha vår hjälp?
Kontakt: 
helena@hunddrommen.se
0765571162
(svarar vi inte i telefonen, skriv gärna ett sms vad det gäller så hör vi av oss så snart vi kan!)