Helena Schaerling

Hunddrömmen grundare, Hunddagis Täby, Doggywalker Danderyd, Hundinstruktör

Det roligaste med detta jobb är att det är väldigt utvecklande. Alla hundar är individer och kräver sin typ av bemötande och hanterande. Det var det som gjorde att jag drogs in i detta yrke, för att förstå mina egna hundar bättre ville jag utvecklas i mitt hundägareskap och bli bättre på att läsa hund. Det var så kul att hobbyn blev en syssla, som blev ett jobb - ett roligt jobb! Jag har jobbat med hundar(dagis, pensionat, doggywalk och kurser) sedan 2010. 

Jag har idag en rottweiler tik född 2021, Queenie. Queenie tränar specialsök och lydnad men fokuset ligger än så länge på att bli en trygg vuxen hund. 


Jarl Rexlinger

Hunddrömmen grundare, Doggywalker Danderyd, Hundinstruktör

I mitt liv har det alltid funnits hundar och jag kan inte tänka mig en vardag utan de! Framför allt klappar mitt hjärta lite extra för rasen Rottweiler och idag har jag 2st hundar av rasen samt en border collie blandning. Vi tränar främst igp men testar gärna på olika hundsporter. 

Jag har arbetat med hundar sedan 2011, både på dagis, pensionat, hundtränare och doggywalker. 

Linda Eriksson

Hunddagis Täby, Doggywalker Danderyd och Hundfrisör

Vid 12 års ålder så fick jag min första hund, efter det växte hundintresset i raketfart! Vi hade under den tiden uppfödning hemma vilket resulterade i 27st underbara valpar som gav mig erfarenhet och kunskap.  Jag trodde mig vara en expert vid 13 års ålder. Sedan insåg jag att det fanns så mycket mer att lära! Nu, vid 28 års ålder får jag äntligen chansen att arbeta med det jag älskar! Intresset växer fortfarande och jag lär mig nya saker varje dag.

Jag har 2st hundar som är omplaceringar - Rocky och Leia. Jag tränar Nose work med bägge mina hundar och siktar på ett doftprov under våren 2019.


Johan Thuresson

Doggywalker Danderyd

Info kommer!


Jan Wilund

Doggywalker Täby
Info kommer!


Per-Axel Stein

Doggywalker Danderyd

Jag har alltid älskat djur på grund av min familjs sommarstuga på landet och har alltid älskat hundar mest! Jag lyckades få jobb inne i stan som dogwalker och insåg att jag gillade att jobba med hundar väldigt mycket!
Nu jobbar jag på Hunddrömmen och är ivrig att få träffa flera lurviga kompisar!